Gnamm!
- Pasta con il pesto
- Panino con hummus e avocado
- Savarin
- Castagnole
- Zuppa di carote
- Torta di mele con crumble ai mirtilli
- Cookie doppio cioccolato e pistacchio
- Budino all’amaretto
- Ciambellone con cioccolato bianco e mirtilli
- Bruschette avocado e salmone
- Pakora
- Frollini senza uova
- Vellutata di cavolfiore
- Stinco di maiale al forno
- Strudel di mele
- Moscardini in umido con patate
- Piadina di Halloween
- Ciambellone di ricotta
- Rustici con ricotta e prosciutto
- Killer’s cupcake
Aubergine and prosciutto sandwich
di m@uro il 29 febbraio 2012
Today we want to give you a tasty idea made with grilled aubergines (see our recipe here in italian): the aubergine and prosciutto sandwich!
This sandwich is perfect to have lunch at work or, weather permitting, for a tasty picnic outside! Very simple to make, the aubergine and prosciutto sandwich has a perfect combination of ingredients!
Ingredients
for 2 sandwiches
2 sandwiches with sesame seeds
80 g of fresh cheese cream
100 g Parma ham
8 slices of grilled aubergine
fresh basil to taste
Cut in half the sandwich, spread the base with fresh cheese creamy, add grilled aubergines (see recipe here in italian), the ham and some fresh basil leaf!